Procesorová výroba v rámci logistickeho řetězce firmy - Altmanová, Lenka; Fábry, Jan, 1967-; Zouhar, Jan, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Předmětem diplomové práce je důkladný popis logistického řetězce firmy, která je dodavatelem automobilových součástek, dále pak v této práci srovnávám logistický řetězec firmy s jinými dodavateli pro automobilový průmysl. V této práci řeším také problematiku procesorové výroby, což je relativně nový druh problému nazvaný jako hybridní flow-shop. V této práci jde o flow-shop s pěti stupni zpracování na různých paralelních strojích. Pro tento problém je navržen matematický model a heuristická metoda, heuristickou metodou je problém řešen. Dospěla jsem k deseti procentní časové úspoře při plánování výroby za měsíc leden 2008.
Vedoucí práce: Jan Fábry
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses