Skautský cestovní ruch - Jošt, Vojtěch; Valentová, Jana; Navrátil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zaměří na organizaci Junák - svaz skautů a skautek ČR, jako na jednu z největších dětských organizací v ČR. Nedílnou složkou programové náplně této organizace je pořádání setkání a podnikání dalších akcí podobného druhu, které naplňují definici organizovaného cestovního ruchu. Můžeme tak hovořit o cestovním ruchu vyvolaném činností organizace Junák, tedy o skautském cestovním ruchu. Dále se práce zaměří na konkrétní ukazatele hodnotící náplň a strukturu skautského cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses