Současné trendy v textilním průmyslu se zaměřením na euro-asijské obchodní relace - Zamarski, Tomáš; Vošta, Milan, 1962-; Kašpar, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Historie a vývoj textilního průmyslu. Typizace a systematizace textilního průmyslu. Lokalizace průmyslových center textilního průmyslu. Komparace evropského a asijského textilního centra. Charakterstika čínského textilního průmyslu. Obchodní relace mezi Čínou a EU. Výměna technologii mezi podniky v EU, jako protitah silícím dovozům z Asie. Modelace vývoje textilního průmyslu pro nasledující dekadu.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Čína; diplomové práce; China; master's theses