Využití současných ICT pro firemní komunikaci - Kábele, Martin; Toman, Prokop, 1942-; Volráb, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem této práce je seznámit čtenáře s možnostmi využití současných informačních a komunikačních technologií (ICT) pro vnitrofiremní komunikaci a komunikaci firmy s jejím okolím. První část je věnována zadefinování základních termínů, které souvisejí s tématem, a představení některých vybraných technologií a služeb, které je vhodné pro firemní komunikaci využít. V druhé části je na reálné firmě ALLIMAC, s. r. o. ukázáno použití těchto ICT, resp. popsání stavu před a po provedených změnách a popsání a vyhodnocení těchto změn z hlediska organizace a finančních dopadů. Dále jsou zde nastíněny další možnosti rozvoje ICT ve sledované firmě a tím i směr, kterým se chce firma do budoucna ubírat v této oblasti. Závěr práce je věnován stručnému shrnutí hlavní myšlenky celé práce.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses