Nákupní logistika a systém zpracování objednávek odštěpného závodu společnosti Seco GROUP a.s. - Braunová, Marie; Cimler, Petr, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Cílem bakalářské práce je analyzovat nákupní logistiku a systém zpracování objednávek nákupu ve výrobním podniku. V textu jsou rozebrány různé metody nákupu, které podnik uplatňuje při pořizování vstupů pro výrobu. Jsou zkoumány možnosti aplikace moderních logistických technologií založených na plynulém materiálovém toku. Pozornost je zaměřena na úlohu podnikového informačního systému v procesu nakupování. V textu jsou rozebrány jednotlivé kroky procesu nakupování. Podrobně se text zabývá zpracováním objednávek nákupu v podnikovém informačním systému.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; dodavatelé; bakalářské práce; suppliers; bachelor's theses