Jak se dělá výstava - význam výstavy pro cestovní ruch - Kováčová, Lenka; Netková, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Bakalářská práce charakterizuje oblast kulturního cestovního ruchu se zaměřením na výstavu a provádí aplikaci na konkrétní kulturní instituci - Galerii Rudolfinum. Je zde uveden profil kulturního turisty a také současná situace ve světě i v České republice. Práce pojednává o kulturní destinaci, charakterizuje základní a rozšířený produkt a uvádí jednotlivé kroky přípravy a realizace výstavy. V závěru se bakalářská práce soustředí na charakteristiku Galerie Rudolfinum a zhodnocení úrovně jejích poskytovaných služeb.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses