Analýza maloobchodní sítě v Ostravě - Daňková, Kateřina (2006)
Tato práce má za cíl zmapovat maloobchodní síť v Ostravě se zaměřením na centrum města. Bylo nutné analyzovat problémy opuštěnosti centra města. Snažila jsem se navrhnout možná řešení a zhodnotit jejich dopady. Práce je rozdělena do dvou částí, první vysvětluje teoretická východiska a druhá, praktická část, se zaměřuje na provedenou analýzu.