Analýza maloobchodní sítě v Ostravě - Daňková, Kateřina; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Tato práce má za cíl zmapovat maloobchodní síť v Ostravě se zaměřením na centrum města. Bylo nutné analyzovat problémy opuštěnosti centra města. Snažila jsem se navrhnout možná řešení a zhodnotit jejich dopady. Práce je rozdělena do dvou částí, první vysvětluje teoretická východiska a druhá, praktická část, se zaměřuje na provedenou analýzu.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses