Stanovenie stratégie vstupu českej firmy na dánsky trh. - Peťovský, Tomáš; Cejthamr, Václav, 1964-; Dědina, Jiří, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Předmětem a cílem této diplomové práce je komplexní analýza a zhodnocení celkového dánskeho podnikatelského prostředí a definování vhodné strategie pro vstup malé a střední firmy z ČR na tento trh. Práce je koncipovaná tak, aby mohla sloužit i jako obecný návod pro další české malé a střední podniky, které se chystají vstoupit na tento trh.
Vedoucí práce: Václav Cejthamr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; mezinárodní obchod; diplomové práce; international trade; master's theses