Spotřebitelské soutěže - Lacinová, Eva (2009)
Cílem této práce je zmapování situace kolem spotřebitelských soutěží. Pozornost je věnována nejprve marketingové komunikaci obecně a dále je pak pojednáno převážně o podpoře konečného spotřebitele konkrétně o spotřebitelské soutěži. Autorka se věnuje legislativnímu rámci, organizaci a problematickým oblastem spotřebitelských soutěží. V další části práce je provedeno dotazníkové šetření, jež má objasnit postoj skupiny dotazovaných ke spotřebitelským soutěžím.