Spotřebitelské soutěže - Lacinová, Eva; Vávra, Oldřich; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této práce je zmapování situace kolem spotřebitelských soutěží. Pozornost je věnována nejprve marketingové komunikaci obecně a dále je pak pojednáno převážně o podpoře konečného spotřebitele konkrétně o spotřebitelské soutěži. Autorka se věnuje legislativnímu rámci, organizaci a problematickým oblastem spotřebitelských soutěží. V další části práce je provedeno dotazníkové šetření, jež má objasnit postoj skupiny dotazovaných ke spotřebitelským soutěžím.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses