Analýza postojů spotřebitelů k typům prodejen - Merklová, Eva; Bártová, Hilda; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce je zaměřena na zjištění postojů spotřebitelů k různým typům prodejen na českém trhu. Analyzována jsou jak sekundární, tak primární data. Sekundární údaje jsou vytěženy z výzkumu Market&Media&Lifestyle agentury Median. Primární šetření je prováděno metodou ústního dotazování. Cílem je zjištění názorů spotřebitelů, jejich emocí a sklonů k chování, tedy odhalení všech tří dimenzí postojů.
Vedoucí práce: Hilda Bártová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses