Podnikatelský plán - Tomková, Zuzana (2009)
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro nově vznikající podnikatelský subjekt v oblasti pohostinských služeb a posouzení reálnosti tohoto podnikatelského záměru.