Podnikatelský plán - Tomková, Zuzana; Svobodová, Ivana, 1969-; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro nově vznikající podnikatelský subjekt v oblasti pohostinských služeb a posouzení reálnosti tohoto podnikatelského záměru.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; karaoke; diplomové práce; karaoke; master's theses