Analýza faktorů úspěšnosti podniku - Vrbský, Petr (2009)
Práce představuje teorii systémové dynamiky a její nástroje vhodné pro analýzu složitých ekonomických a sociálních systémů. V praktické části je s využitím simulačního počítačového modelu prováděna analýza faktorů úspěšnosti podniku v odvětví živočišné výroby - chovu kuřat.