Logistika společnosti BAEST - Krajčovičová, Lucie; Pernica, Petr, 1948-; Kulovaný, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se zaměřuje na aplikaci logistiky v konkrétním podniku, firmě BAEST, a.s. Po teoretickém úvodu, představení firmy a popisu procesu realizace produktu, jsou blíže řešeny dva okruhy. První se zaměřuje na systém hodnocení a výběru dodavatele, kde je navržen systém nový. Druhý okruh je věnován analýze materiálového toku podnikem, konkrétně při výrobě nádrží, s cílem optimalizace toku.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses