Ocenění podniku Rodinný pivovar Bernard - Borecká, Kateřina; Kislingerová, Eva, 1950-; Kolářová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem diplomové práce je odhad hodnoty společnosti Rodinný pivovar BERNARD, a.s. pro vlastníky. Teoretická část popisuje kategorie hodnoty a základní metody oceňování. Praktická část je věnována strategické a finanční analýze, finančnímu plánu a vlastnímu ocenění. Pro ocenění byla použita metoda účetní hodnoty, výnosová metoda DCF ve variantě FCFF a metoda tržního porovnání, přesněji metoda srovnatelných podniků.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses