Ekologické aspekty dopravy, internalizace externích nákladů - Soukup, Jiří; Eisler, Jan, 1947-; Vojtíšková, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
V práci se zaměřím na negativní vlivy dopravy na životní prostředí a nabídnu možnosti řešení současného špatného stavu.
Vedoucí práce: Jan Eisler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; životní prostředí; diplomové práce; environment; master's theses