Analýza vzdělávacího programu pro nové bankovní poradce společnosti Komerční banka,a.s. - Figlovský, Jan (2009)
Analýza vzdělávacího programu pro nové bankovní poradce společnosti XY, a.s. zkoumá samotný vzdělávací proces v této firmě. Podrobněji se soustředí na oblast vzdělávání pracovníků distribuce. Pokouší se odhalit problémy, které se zde vyskytují. Především řeší problematiku hodnocení vzdělávacího procesu. Součástí jsou i závěrečná doporučení dalších kroků, které by měli vést k odstranění současných nedostatků a zkvalitnění vzdělávacího programu do budoucna.