Analýza vzdělávacího programu pro nové bankovní poradce společnosti Komerční banka,a.s. - Figlovský, Jan; Jarošová, Eva, 1955-; Hubinková, Zuzana, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Analýza vzdělávacího programu pro nové bankovní poradce společnosti XY, a.s. zkoumá samotný vzdělávací proces v této firmě. Podrobněji se soustředí na oblast vzdělávání pracovníků distribuce. Pokouší se odhalit problémy, které se zde vyskytují. Především řeší problematiku hodnocení vzdělávacího procesu. Součástí jsou i závěrečná doporučení dalších kroků, které by měli vést k odstranění současných nedostatků a zkvalitnění vzdělávacího programu do budoucna.
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; vzdělávání zaměstnanců; diplomové práce; employee training and education; master's theses