Integrovaný operační program implementace a realizace - Formanová, Věra, 1985- (2009)
Diplomová práce poskytuje ucelený pohled na Integrovaný operační program z hlediska jeho skladby, zaměření, podporovaných oblastí, ale také implementační struktury. Dále podává zhodnocení současného stavu implementačních a realizačních aktivit tohoto operačního programu.