Integrovaný operační program implementace a realizace - Formanová, Věra, 1985-; Abrhám, Josef; Jiránková, Martina, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Diplomová práce poskytuje ucelený pohled na Integrovaný operační program z hlediska jeho skladby, zaměření, podporovaných oblastí, ale také implementační struktury. Dále podává zhodnocení současného stavu implementačních a realizačních aktivit tohoto operačního programu.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: evropská integrace [obor dipl. práce]; strukturální fondy; politika soudržnosti; diplomové práce; structural funds; cohesion policy; master's theses