Moderní trendy v přepravě na relaci Evropa - jihovýchodní Asie - Mozul, Yevgen; Sato, Alexej, 1952-; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zaměřuje na analýzu mezinárodní přepravy z Asie do Evropy. Jednotlivé časti práce jsou věnovány současnému stavu mezinárodního obchodu a přepravy, popisu a komparaci různých oborů přepravy, provozovaných na zkoumané relaci.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; mezinárodní přeprava; kontejnerová přeprava; diplomové práce; international transportation; container transportation; master's theses