Zpracování profilů pracovních míst a tvorba systému hodnocení - Bauer, František; Pauknerová, Daniela, 1970-; Kašparová, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce je rozdělena na dva základní bloky. V první části je vypracován teorietický základ, od něhož se pak odráží druhý blok. V jeho rámci je provedena analýza pracovních míst a systému hodnocení v konkrétní firmě. Součástí analýzy je popis této firmy, určení zdrojů informací, určení metod sběru informací, zpracování a interpretace výsledků analýzy. Na závěr práce jsou vyřčena doporučení, která by firma měla zvážit, aby zlepšila svůj současný systém hodnocení a zároveň aby jasněji vymezila úkoly a povinnosti, které očekává od svých pracovníků.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; motivace; diplomové práce; motivation (psychology); master's theses