Analýza procesů v CATI studiu společnosti STEM/MARK, a. s. - Faltus, Robert (2009)
Společnost STEM/MARK, a. s. se zabývá marketingovým výzkumem. Úvodní část se zabývá teoretickým základem pro analýzu procesů ve společnosti zabývající se marketingovým výzkumem a představením společnosti. Hlavní cíle diplomové práce jsou analýza procesů se zaměřením na subjekty v procesu výzkumu trhu v CATI studiu (zejména vymezení jejich úlohy), zjištění úzkých míst v procesech, popsání základních současných problémů a vypracovaní návrhů nápravných opatření. V diplomové práci je použito metody standardizace, normování práce a snímkování pracovního dne pracovníků. V závěrečné části je prezentováno ověření funkčnosti některých modelů a norem v praxi.