Analýza procesů v CATI studiu společnosti STEM/MARK, a. s. - Faltus, Robert; Svobodová, Hana, 1961-; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Společnost STEM/MARK, a. s. se zabývá marketingovým výzkumem. Úvodní část se zabývá teoretickým základem pro analýzu procesů ve společnosti zabývající se marketingovým výzkumem a představením společnosti. Hlavní cíle diplomové práce jsou analýza procesů se zaměřením na subjekty v procesu výzkumu trhu v CATI studiu (zejména vymezení jejich úlohy), zjištění úzkých míst v procesech, popsání základních současných problémů a vypracovaní návrhů nápravných opatření. V diplomové práci je použito metody standardizace, normování práce a snímkování pracovního dne pracovníků. V závěrečné části je prezentováno ověření funkčnosti některých modelů a norem v praxi.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; analýza; diplomové práce; analysis; master's theses