Možnosti zlepšování systému environmentálního managementu ve společnosti ČSA, a.s. - Fedorčáková, Tatiana (2009)
Diplomová práce se zabývá systémem environmentálního managementu Českých aerolinií a.s. Hlavním cílem práce je navrhnout možnosti zlepšení EMS v souladu s požadavky normy ISO 14001.