Možnosti zlepšování systému environmentálního managementu ve společnosti ČSA, a.s. - Fedorčáková, Tatiana; Hykš, Ondřej; Dobrkovská, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce se zabývá systémem environmentálního managementu Českých aerolinií a.s. Hlavním cílem práce je navrhnout možnosti zlepšení EMS v souladu s požadavky normy ISO 14001.
Vedoucí práce: Ondřej Hykš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses