Hodnota firmy Modos spol. s r. o. - Šindlerová, Veronika; Scholleová, Hana, 1964-; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této diplomové práce je prostřednictvím stanovení hodnoty společnosti Modos spol. s r.o. vyčíslit finanční přínos integrovaného systému managementu kvality, bezpečnosti práce a environmentu. V rámci práce provedu hodnocení efektivnosti zavedeného systému managementu kvality, bezpečnosti práce a environmentu a následně stanovím hodnotu společnosti ve dvou variantách. První varianta reflektuje reálnou situaci, firma má zavedený integrovaný systém managementu kvality, bezpečnosti práce a environmentu, druhá varianta představuje hypotetickou situaci, kdy by firma neměla zavedený integrovaný systém. Rozdíl těchto hodnot je finanční přínos implementace tohoto systému.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses