Oceňování majetku - ocenění společnosti WISSA, spol. s r.o. - Dobrovolný, Vladimír (2009)
Cílem této diplomové práce je stanovit tržní hodnotu vlastního kapitálu společnosti WISSA, spol. s r.o. Pro výpočet tržní hodnoty vlastního kapitálu byly zvoleny výnosové metody free cash flow to the firm, od které byla odečtena hodnota dluhů, a free cash flow to the equity. Obě metody vychází z finančního plánu pro období let 2009-2013. Finanční plán byl sestaven na základě informací z finanční a strategické analýzy, která mapuje nejen makroekonomické ale i odvětvové a vnitropodnikové faktory.