Oceňování majetku - ocenění společnosti WISSA, spol. s r.o. - Dobrovolný, Vladimír; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této diplomové práce je stanovit tržní hodnotu vlastního kapitálu společnosti WISSA, spol. s r.o. Pro výpočet tržní hodnoty vlastního kapitálu byly zvoleny výnosové metody free cash flow to the firm, od které byla odečtena hodnota dluhů, a free cash flow to the equity. Obě metody vychází z finančního plánu pro období let 2009-2013. Finanční plán byl sestaven na základě informací z finanční a strategické analýzy, která mapuje nejen makroekonomické ale i odvětvové a vnitropodnikové faktory.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; velkoobchod; potraviny; diplomové práce; wholesale trade; foodstuffs; master's theses