Finanční analýza - Velek, Jan; Bardún, Adam, 1980-; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem mé bakalářské práce je zpracovat finanční analýzu společnosti Danone a.s. a zhodnotit její finanční situaci a pozici na trhu. Práce je rozdělena do tří částí. První poskytuje základní informace o podniku, druhá popisuje stručně použitý metodický aparát a třetí obsahuje už samotnou analýzu. V práci jsou použity základní metody finanční analýzy včetně horizontální a vertikální analýzy finančních výkazů, analýzy poměrových ukazatelů, bonitních a bankrotních modelů, výpočtu ukazatele EVA či mezipodnikového srovnávání.
Vedoucí práce: Adam Bardún
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; podniková ekonomika; bakalářské práce; financial analysis; managerial economics; bachelor's theses