Ekonomická analýza a. s. Karlovarský porcelán - Absolonová, Zuzana; Synek, Miloslav, 1935-2022; Strnad, Lucien; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Finanční analýza a. s. Karlovarský porcelán zhodnocuje celkovou finanční situaci podniku v letech 2000-2007. Byly použity metody trendové analýzy, procentního rozboru, poměrové ukazatele atd. Značná část práce se věnuje bankrotním a bonitním modelům. Cílem bylo zjistit, zda tyto modely včas signalizovaly současnou špatnou situaci podniku.
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses