Ziskovost zakázek ve firmě Dalkia Česká republika, a.s. - Divize Praha - Vatolinová, Darja; Krause, Josef, 1978-; Černá, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této práce je popsat nastavení operativního controllingu v divizi, zmapovat jeho nedostatky při sledování marží na zakázkách a navrhnout v tomto systému zlepšení. Dále určit výši správních nákladů divize v letech 2006-2008 (včetně plánu 2009) a zhodnotit jejich vývoj vzhledem k tržbám. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První část tvoří teoretický základ v oblasti členění nákladů, kalkulací a operativního controllingu. Druhá část práce je zaměřena prakticky na danou problematiku společnosti Dalkia Česká republika, a.s. -- Divize Praha.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses