Srovnání stylů řízení Arménských a Českých manažerů a podnikové kultury - Tadevosyanová, Luiza; Dědina, Jiří, 1955-; Cejthamr, Václav, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Mezinárodní společnosti se dostávají do kontaktu s množstvím různých národních kultur. Jde zejména o vlastní spolupracovníky (zaměstnance) a vnější partnery (zákazníky, dodavatele) místních firem a organizací, tedy příslušníky cizích kultur, jejichž hodnotové preference a vzory jednání jsou odlišné. Mezinárodní problémy řízení lze pak formulovat jako zvládání multikulturního kontextu a formování podnikové kultury v jeho rámci.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses