Analýza nabídky cestovních kanceláří ve vztahu k vybranému teritoriu - Kotorová, Daniela; Petrů, Zdenka, 1953-; Straková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Teoretická část diplomové práce objasňuje základní pojmy z oblasti cestovního ruchu, lázeňského cestovního ruchu a z činnosti cestovních kanceláří a agentur. Je zde uvedena bližší charakteristika vybraného teritoria - České republiky, Slovenska a Maďarska s důrazem na lázeňský cestovní ruch v těchto oblastech. Praktická část analyzuje a hodnotí současnou nabídku lázeňských a wellness pobytů podle zadaných kritérií nabízenou cestovními kancelářemi ve vybraném teritoriu. Srovnání a analýza jednotlivých nabídek je vytvářena na základě marketingového mixu.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Maďarsko; wellness; lázeňství; Slovensko; diplomové práce; Hungary; wellness; balneology; Slovakia; master's theses