Organizační struktury útvarů lidských zdrojů - Míšková, Lenka; Stříteský, Marek; Formánková, Dana, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce se zabývá strukturou personálních útvarů. Cílem práce je zjistit, jakou roli ve společnostech hraje útvar lidských zdrojů, zda je transformován, jaké hlavní důvody k tomu vedou a jakým způsobem je útvar nově strukturován. Důraz je kladen na model HR Business Partnership a jeho tři složky, kterými jsou HR Business Partner, centra sdílených personálních služeb a expertní centra. Analyzována a porovnávána jsou jednak sekundární data, jednak informace získané na základě rozhovorů s manažery vybraných společností
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses