Optimalizace řízení projektu v oddělení přípravy a výroby nářadí ve Škoda auto, a.s. - Jirků, Roman (2009)
Práce analyzuje proces řízení projektů při výrobě nářadí a přípravků v oddělení výroby a přípravy nářadí ve Škoda Auto a.s. Jsou zde rozebrány jednotlivé činnosti nutné k řádnému splnění zadání ze strany zákazníka. Práce si kladla za cíl analýzu a návrh zlepšujících návrhů v tomto procesu. Za účelem získání potřebných informací od pracovníků bylo provedeno dotazníkové šetření, které pomohlo při analýze a následném návrhu opatření.