Optimalizace řízení projektu v oddělení přípravy a výroby nářadí ve Škoda auto, a.s. - Jirků, Roman; Svobodová, Hana, 1961-; Němec, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce analyzuje proces řízení projektů při výrobě nářadí a přípravků v oddělení výroby a přípravy nářadí ve Škoda Auto a.s. Jsou zde rozebrány jednotlivé činnosti nutné k řádnému splnění zadání ze strany zákazníka. Práce si kladla za cíl analýzu a návrh zlepšujících návrhů v tomto procesu. Za účelem získání potřebných informací od pracovníků bylo provedeno dotazníkové šetření, které pomohlo při analýze a následném návrhu opatření.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses