Podnikatelský plán energetické plantáže - Bydžovský, Matěj; Srpová, Jitka, 1957-; Kešner, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem diplomové práce je vytvořit srozumitelný návod pro sestavení podnikatelského plánu a vypracovat skutečný podnikatelský plán energetické plantáže. Diplomová práce se skládá ze dvou částí. Teoretická část popisuje strukturu podnikatelského plánu a zásady pro sestavení, praktická část předkládá skutečný podnikatelský plán pěstování rychle rostoucích dřevin, který může sloužit jako podklad pro rozhodnutí o realizaci projektu, ale také jako podklad pro získání bankovního úvěru. Podnikatelský plán zmiňuje tržní příležitost, popis zvažované dřeviny, technologii zakládání, pěstování a sklizně plantáže, finanční plán, SWOT analýzu a možná rizika s návrhy řešení.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; biomasa; rychle rostoucí dřeviny; diplomové práce; biomass; fast growing woody plants; master's theses