Pohledávky v účetnictví - Světlík, Radim; Müllerová, Libuše, 1945-; Vondráček, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem práce je poskytnout ucelený přehled o problematice vzniku, evidence, zajištění a případného vymáhání pohledávek a jejich zachycení v účetnictví. Práce je rozdělena do pěti kapitol, které se věnují samotnému vymezení pohledávek, jejich zachycení v účetnictví, zajištění pohledávek, pohledávkám po splatnosti a tvorbě opravných položek.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; pohledávky; diplomové práce; receivables; master's theses