Leasingové financování a jeho srovnání s úvěrem - Křížová, Veronika; Müllerová, Libuše, 1945-; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem diplomové práce je vymezení a charakteristika financování pomocí leasingu a úvěru. U každé formy financování jsou uvedeny specifické znaky obou forem financování, výhody a nevýhody, charakteristika trhu, právní i daňové aspekty dané formy financování. Obě formy financování jsou srovnány jak teoreticky, tak prakticky na konkrétním případu leasingové smlouvy.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; leasing; diplomové práce; leasing; master's theses