Audit účetní závěrky vybraného podniku - Šašková, Lucie; Králíček, Vladimír, 1952-; Kárník, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem práce je objasnit úlohu auditu účetní závěrky, charakterizovat postup práce auditora a na účetní závěrce skutečného podniku představit možný způsob naplňování těchto teoretických východisek v auditorské praxi.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; audit; diplomové práce; auditing; master's theses