Využitie internetu v komunikácii spoločnosti Vitana, a.s. - Kosorín, Dominik (2009)
Diplomová práce nabízí teoretický a praktický pohled na internet jako prostor pro marketingovou komunikaci, a jeho strategický potenciál pro společnost Vitana, a.s.