Mezinárodní aspekty logistiky vybrané firmy - Kořínková, Hana; Zadražilová, Dana, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zaměřuje na systém KANBAN karet v řízení toků podniku jak teoreticky, tak prakticky na konkrétním případě společnosti Heinrich Kopp AG. Popisuje logistické vazby mezi českým podnikem a německou mateřskou společností, analyzuje problémy v systému KANBAN a zabývá se jejich řešením. Dále se věnuje popisu cross-dockingu v rámci firmy a nových logistických vazeb s holandskými partnery.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses