Franchisingový projekt Hračky Modré z nebe - Maňasová, Petra; Turnerová, Lenka, 1957-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Diplomová práce popisuje současný stav franchisingového typu podnikání v České republice. Hlavní část se věnuje franchisingovému systému a strategii budoucího projektu Hračky Modré z nebe. Představuje společnost Eltsen a.s., která by tento projekt chtěla v budoucnu uskutečnit, její historický vývoj a současnou situaci. Práce popisuje postup, který by společnost chtěla zvolit, aby se jí podařilo celý projekt realizovat.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; franchising; diplomové práce; franchising; master's theses