Bezpečnost a ochrana zdraví při práci s počítačem. Průzkum povědomí uživatelů o právních a jiných požadavcích. - Šmejkalová, Petra; Hůlová, Marie, 1950-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá povědomím uživatelů o požadavcích na bezpečnost a ochranu zdraví při práci s počítačem. Mapuje aktuální legislativní požadavky a také doporučení odborníků na ergonomii. V praktické části potom zpracovává výsledky ankety uživatelů, kteří popisovali svá počítačová pracoviště a návyky při práci s počítačem.
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses