Strategie rozvoje cestovního ruchu kraje Vysočina - Tvrdíková, Zdeňka; Vaško, Martin; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Cílem této práce je vytvořit obraz současného stavu cestovního ruchu kraje Vysočina. V návaznosti na předchozí odstavce by tato práce měla sloužit ukázání možného směru ekonomického vývoje, ovšem za předpokladu potvrzení hypotézy, že kraj Vysočina je právě spíše slabším regionem, ve kterém jsou příhodné podmínky pro rozvoj cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses