Opatření proti financováni terorismu - Švejda, Jiří; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Druláková, Radka, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Předmětem zkoumání diplomové práce jsou opatření proti financování terorismu přijatá na úrovni OSN, EU a v České republice v období po 11. září 2001. Práce odpovídá na otázky, jaká opatření jsou v ČR platná a jak jsou prováděna, jaké jsou příčiny schválení těchto opatření a cíle, jichž jimi má být dosaženo. Na základě této analýzy jsou rovněž uvedeny trendy, které budou pro vývoj v této oblasti určující v nejbližší budoucnosti.
Vedoucí práce: Zuzana Trávníčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses