Analýza, ohodnocení a možnosti privatizace Letiště Praha, s.p. - Bydžovský, Jiří; Veselá, Jitka; Jurečka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Vláda České republiky se chystá privatizovat poslední velké státní podniky. Jedním z nich je i Letiště Praha, s.p., společnost jejíž privatizace budí řadu vášnivých debat o způsobu její privatizace, nutnosti takového kroku, transparentnosti vybraného řešení a v neposlední řadě o výnosu pro stát. Cílem předkládané práce je poskytnou autorův pohled na tuto věc, objektivně zanalyzovat a ohodnotit danou společnost a ve stručnosti rozebrat výhody a nevýhody různých způsobů privatizace a prezentovat autorův pohled na nejvýhodnější způsob privatizace. Práce také do jisté míry shrnuje současné dění kolem privatizace společnosti Letiště Praha.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor dipl. práce]; privatizace; fundamentální analýza; diplomové práce; privatization; fundamental analysis; master's theses